Verzenden & retourneren

Verzenden

Brengt Mode Galerie bezorgkosten in rekening?

Alle pakketten voor levering binnen Nederland worden vanaf 50 euro GRATIS bij u thuisbezorgd. Voor België, Duitsland wordt er vanaf 150 euro GRATIS thuisbezorgd.

Voor bestellingen onder de 50 euro die binnen Nederland geleverd worden betaalt u een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten van 3,95 euro. Voor bestellingen onder 150 euro in België en Duitsland betaalt u 7,50 euro verzendkosten.

Bestellingen die op een werkdag voor 15:00u geplaatst zijn, worden de volgende werkdag geleverd binnen Nederland.


Moet ik extra betalen als iets wordt nageleverd?

Nee, als iets niet voorradig is en wij u iets moeten naleveren betaalt u daar geen verzendkosten voor.


Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Nee, helaas kunnen geen aflevering op afspraak worden gemaakt. PostNL bezorgt de verzendingen van Mode Galerie van maandag tot en met zaterdag met hun eigen afleverroutes.

 

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Indien u niet aanwezig bent neemt PostNL het pakket weer mee en bezorgd dit pakket de volgende dag op een ander tijdstip. Indien u de tweede maal niet aanwezig bent wordt het pakket op een PostNL bij u in de buurt gebracht waar u deze kunt afhalen.

 

Bezorgt Mode Galerie ook in het buitenland?

Ja, in België en Duitsland wordt door Mode Galerie ook geleverd.
Kan ik mijn bestellingen 's avonds laten bezorgen?

 

Kan ik mijn eigen gewenste aflevertijd bepalen?

Nee, PostNL heeft een eigen afleverroute en bezorgt van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 21.00 uur (op drukke dagen tot 21.30 uur).

 

Levert Mode Galerie ook in het weekend?

Ja, PostNL levert voor Mode Galerie ook op zaterdag.

 

Kan ik op een ander afleveradres mijn bestelling laten bezorgen?

Bij het bestellen via de website kunt u aangeven, op welk adres u de artikelen geleverd wilt hebben. U kunt dus bijvoorbeeld als afleveradres het adres van bijv. uw werk opgeven.
Waar blijft mijn bestelling?

Mode Galerie bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Wij streven er naar om bestelde artikelen die voor 15:00u op een werkdag besteld en betaald zijn de volgende werkdag te leveren. Wij streven er echter naar  om een bestelling zoveel mogelijk nog dezelfde dag te versturen, waardoor u veelal de bestelling binnen 1 a 2 dagen afgeleverd krijgt. Bestellingen die in het weekend plaatsvinden duren over het algemeen een dag langer, omdat PostNL niet op zondag en maandag bezorgen. Bijvoorbeeld: bestelt u op vrijdagmiddag na 15:00 uur, of op zaterdag, zondag of maandag, dan krijgt u doorgaans uw bestelling op dinsdag het door u gewenste afleveradres binnen Nederland geleverd.

 

Ik heb mijn bestelling binnen gekregen maar niet alle artikelen zijn geleverd, is er iets mis gegaan?

Het kan zijn dat de bestelling (in geval van artikelen met verschillende maten en gewicht) opgesplitst is in meerdere pakketten. In dit geval kan het zijn dat uw zending in delen door PostNL wordt bezorgd. Hier kan bijv. een dag verschil in zitten.

Het kan ook zijn dat een artikel niet direct leverbaar is. De artikelen die wel leverbaar zijn worden alvast naar u toegestuurd. Het resterende pakket zal in een later stadium naar u toegezonden worden.

 

Retourneren

Kan ik de bestelde artikelen retourneren?

Ja, dat kan. Koper heeft het recht hebben om artikel(en) binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden te retourneren naar Mode Galerie, Kapellestraat 34, 4524 CZ Sluis. Terugbetaling zal na ontvangst en controle zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doorgaans binnen één a twee dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen. Voorwaarde is dat de geretourneerde artikelen tijdig, onbeschadigd, niet gedragen (behalve om de kleding te passen) en in originele verpakking geretourneerd zullen worden. De terugbetaling zal geschieden naar de rekening waarvandaan de order door de koper is betaald.

Indien er verzendkosten door u betaald zijn bij de bestelling in de webshop zullen we die  terugbetalen aan u. De kosten voor de retourzending worden niet door ons vergoed. De retournering is hiermee conform de nederlandse wetgeving omtrent webshop bestellingen.